Kruipend tijm: bloeiende kruiden en grond cover - epische tuinieren

Kruipend Tijm: Bloeiende Kruiden en Grond Cover - Epische Tuinieren.

Epische Tuinieren is lezer-ondersteund. Wanneer u kopen via links op onze site, kunnen we verdienen een affiliate commissie.

Kruipend Tijm: Bloeiende Kruiden en Grond Cover.

Kruipend Tijm: Bloeiende kruiden en grond Cover.

Kruipend tijm is een van die moet planten die je ziet in glanzende lifestyle tijdschriften, met zachte roze bloemen tapijten cascading over cottage tuin muren of uitgestrekt over een grindtuin met uitzicht op de oceaan, het creëren van een totaal dromerige en aspiratieve sfeer. Goed nieuws! Het is zeer gemakkelijk om deze blik te recreëren thuis. Lees verder om te ontdekken hoe je je eigen kleine stukje bloeiende kruipende tijm hemel die zich snel verspreidt door uw voortuin.

Dit aromatische kruid, hoewel eetbaar, wordt voornamelijk gebruikt als een tuin landschap gereedschap of als een bodembedekking, het vullen van gaten tussen stapstenen en spleten in droge stenen muren. Het kan zelfs worden gebruikt als een alternatief voor een gras gazon, groeien slechts een paar centimeter hoog, in staat om matig voetverkeer te weerstaan, en het verstrekken van een spectaculaire visie van roze wanneer in bloei.

Er zijn vele voordelen aan het kweken van de groene bladeren en soms witte bloemen van kruipende tijm in uw tuin. Weinig onderhoud groeien en met inbegrip van een uitstekende aromatische ondergrond zijn enkele van de voordelen. Zowel de bloemen en bladeren zijn eetbaar, en in tegenstelling tot vele andere kruiden, kruipende tijm planten niet hun smaak verliezen wanneer in bloei en wanneer de bloemen sterven. Kruipen tijm is ook een magneet voor bestuiving insecten, vooral bijen en vlinders, die heerlijke smaak toevoegt aan de resulterende honing.

Goede producten bij Amazon For growing Creeping Thyme:.

Creeping Thyme kan een zeer effectieve grondbedekking optie zijn.

Creeping Thyme, moeder van tijm, wilde tijm.

Bij het bloeien, kruipende tijm ontwikkelt een roze tot paarse mat over zijn bladeren.

Er zijn twee belangrijke soorten tijm met een laag groeiende gewoonte die aanleiding geeft tot de algemene naam kruipende tijm:.

algemeen aangeduid als wilde tijm. Er is voldoende dekking ongeacht welke tijm ras wordt gekozen. Het thymus geslacht is deel van de.

en is afkomstig uit Zuid-Europa en Azië.

Kruipend tijm is een kortlevende bosachtige vaste plant bedekt met bladeren, ongeveer 3 tot 5 jaar voordat ze onproductief en spindly. Het heeft een uitgestrekte groei gewoonte groeien tot 3-4 inch hoog boven de grond (7-10 cm) en 6-18 inch (15-46 cm) verspreid. Eerste jaar groei is traag, maar eenmaal vastgesteld, bloeiende tijm zal bereiken maximale verspreiding in ongeveer 3 jaar.

De grijze / groene kleine ovale bladeren zijn licht behaard en zeer aromatisch. Teder nieuwe stengels hebben de beste smaak en sterkste aroma. Bloemen die vlinders liefde verschijnen als clusters van kleine rood / paars, witte bloemen, en roze of licht roze bloemen aan het einde van stengels in de late lente en midden in de zomer. De groene bladeren kunnen worden gebruikt om gekookt voedsel te smaken zoals soepen, stoofschotels, en stoofpot en de bloemen kunnen worden toegevoegd als een garnering aan salades om kleur en interesse toe te voegen. Thymus praecox of rode kruipende tijm groeit iets groter (4 in) dan Thymus serpyllum (2. 5 in) en heeft diepe, rijke rode / paarse bloemen. De meeste andere tijm, waaronder wilde tijm, hebben witte tot heldere roze bloemen.

Kruipend tijm ruikt heerlijk en is een bodembedekking die zich verspreidt door wortelstokken die groeien over de bodem. Dit, samen met zijn dicht groeiende gewoonte, uit-concurrentie en smerige onkruid waardoor het een goed alternatief voor een gras gazon, vooral wanneer je plant begint in gespreide rijen. Het is ook niet-toxisch, waardoor het veilig voor de hele familie, met inbegrip van huisdieren.

door het planten van zaden en vervolgens getransplanteerd buiten in het late voorjaar of vroege zomer. Het kan ook worden verdeeld van een volwassen plant of gekweekt met behulp van winkel-gekochte tuin-ready voorraad. Als u wilt een kruipende tijm gazon te creëren, dan is uw beste en meest economische optie is om zaden te planten.

Beginnen zaden binnen in het vroege voorjaar voor het planten uit nadat alle risico van vorst is voorbij. Meet de groeiende ruimte en bereken het aantal kruipende tijm planten die je nodig hebt om dit gebied te bedekken op basis van de ultieme plant verspreiding, die is 6 tot 18 inch (15-46 cm) elke manier, afhankelijk van de variëteit. Als u wilt volledige dekking eerder te bereiken, dan ruimte planten meer dicht. Het is ook een goed idee om zaden zaaien voor transplantaties elk jaar om eventuele gaten op te vullen.

Grote gezonde planten kunnen worden verdeeld in de lente of vallen en geplant in nieuwe tuin locaties of gedeeld met vrienden en buren. Plant kruipende tijm in een warme, beschutte zonnige plek met goed drainerende grond. Als je groeit in containers, voeg ten minste 30% tuinbouwgrut of zand aan de compostmix om te helpen met drainage. Tijm houdt niet van natte voeten! Als uw grond is zwaar, voeg in veel organische materie om de grond te verlichten.

Veel kruipende tijm varianten hebben een turbulente groei gewoonte.

Eenmaal vastgesteld, kruipende tijm is zeer weinig onderhoud. Hier zijn enkele tips over het groeien kruipende tijm om de jouwe er goed uit te laten zien het hele jaar door.

Kruipend tijm houdt ervan om te groeien in volle zon met een minimum van 6 uur direct zonlicht per dag. Deze uitstekende bodembedekking is winterhard in USDA zones 4-9, hoewel.

kan nodig zijn voor koudere gebieden. Dit omvat witte kruipende tijm ook.

van gechipte schors rond de basis van de plant zal de wortels te beschermen tegen bevriezing in de winter.

Een jonge plant moet een regelmatig drenken schema in zijn eerste jaar om wortels te helpen vestigen. Gevestigde planten moeten eenmaal per 10-14 dagen worden besproeid om deze droogte-tolerante plant in tip-top conditie te houden. Laat niet kruipende tijm uitgedroogd voor te lang, omdat deze dichte matten niet kunnen herstellen als ze te veel uitdrogen. Water diep met behulp van een waterbak of slang met water gericht op de grond. Dont over-water, vooral in de koelere maanden, als natte wortels kunnen leiden tot rotten en de dood van de plant. Geen besproeiing is nodig in de winter, tenzij uw leven in zeer hete klimaten. Water container-groen kruipende thyme wanneer de potten zijn volledig droog.

Wanneer je groeit kruipende tijm, moet de grond goed draineren, licht, niet al te vruchtbaar, en bij voorkeur licht alkalisch. Een rotstuin of rotsachtige grond is een uitstekende plek voor deze plant. Adequate drainage is van vitaal belang, vooral wanneer je groeit in potten. Richt op een 30:70 mix van compost en drainage materialen zoals grit of.

om ervoor te zorgen dat water snel kan wegvloeien van wortels. Plaats stenen of pot voeten onder containers om te helpen met drainage. Kruipend tijm zal gelukkig groeien in arme grond zoals rotswanden en rotstuinen.

Typisch, tijm vereist geen regelmatige meststof. In feite, stikstofrijke meststoffen zal produceren beenachtige zwakke planten. Een val of voorjaar mulch moet vocht behouden en planten groeien gedurende het hele jaar, of gebruik een evenwichtige vloeibare of vertraagde afgifte meststof in de lente om kruipende tijm grond te groeien bedekt gazons.

direct toegepast op de bodembedekking werkt ook goed.

Snoeien is essentieel voor groeiende kruiptijd. Het stimuleert nieuwe groei om gezonde planten te behouden, hoewel probeer niet te te veel snoeien in het eerste jaar om tijd voor planten te laten vestigen. In de daaropvolgende jaren snoeien in de late herfst of vroege lente om een zwakke, spindly groei uit te schakelen. Snoei opnieuw om uitgegeven bloemen te verwijderen in het midden tot late zomer. Het beste om hand- of elektrische schaar te gebruiken om een mooie zelfs afwerking te geven aan de ondergrond tapijten van kruipende tijm. Voor gazons, zet de maaier bladen op een minimum hoogte van 3 centimeter. Elk lager en je riskeert snijden in het oude hout dat niet kan verjongen.

Tijm kan worden gekweekt uit zaad, stam stekken ondergedompeld in.

maar als gevolg van de lage groeiende gewoonte van kruipende tijm, de beste voortplantingsmethoden zijn uit zaad en verdeling. Kruipen tijm produceert niet lang genoeg stengels om succesvolle stekken te nemen zonder snijden in oud hout, en kruipende tijmen zal natuurlijk laag zonder enige hulp.

Begin met het kweken van kruipende tijmzaadjes in het vroege voorjaar voor het planten na de laatste vorst is voorbij. Zaai een paar zaden in kleine potten gevuld met algemene bodem, bedek licht, water, en laat door een warm, helder venster. Ontkieming kan tot 28 dagen duren en is vaak inconsistent, dus geduld is vereist op dit punt. Dunne opkomende zaailingen aan de 2 of 3 sterkste en groeien op totdat ze klaar zijn om te worden geplant als bodembedekking.

Om je kruipende tijm te verdelen, kies je een mooie, gezonde plant met veel stengels die uit de basis groeien. Een een- tot twee jaar oude plant werkt het beste en zal langer leven dan oudere exemplaren. Graaf de hele plant op, waarbij je voorzichtig bent om de wortelbal niet te beschadigen. Scheur of snijd de plant in zoveel stukken als je nodig hebt om ervoor te zorgen dat elk stuk voldoende wortels heeft. Plant elk nieuw stuk in zijn nieuwe groeiende positie tussen stapstenen of als grondbedekking, en waterput.

Een schot recht naar beneden kijkend in kruipende tijm.

Hoewel kruipende tijm meer wordt gebruikt voor sierdoeleinden, kunnen de bladeren en bloemen worden gegeten, zodat het zonde zou zijn om die snoeiingen te verspillen!.

Kruipend tijm kan worden geoogst als en wanneer nodig gedurende het hele groeiseizoen. Wees voorzichtig om de plant niet te over-uitputten door het snijden in de houtachtige stengels. Gewoon knippen van de verse groei met een schaar. Was het gebladerte voorzichtig met koud water om zo veel mogelijk van de essentiële oliën en smaak te behouden.

Vers geplukte tijm kan worden opgeslagen in de koelkast verpakt in vochtige keukenpapier of in een ritssluiting zak voor een week tot 10 dagen. Sprigs van verse tijm kan individueel worden bevroren op een dienblad, en eenmaal bevroren in een vriezer zak en gebruikt om soepen en stoofpots smaak.

Stengels kunnen plat gelegd worden op een gaasbak om te drogen in een donkere, warme, goed geventileerde ruimte om te drogen. Zodra ze volledig gedroogd zijn, verkruimelen de kruiden en bewaren ze in een luchtdichte container voor maximaal 18 maanden.

De kruipende neiging van Thymus serpyllum kan zich uitstrekken tot beton of plavuizen.

Kruipend tijm is relatief ongedierte en ziekte-vrij, maar zoals de meeste planten, er zijn een of twee dingen om naar uit te kijken, die we hebben bedekt onder.

Veel mensen houden kruipende tijm omdat het ruikt prachtig, het heeft weerstand tegen schade door het voetverkeer, en het heeft mooie vroege zomer bloeit. Maar een van de kwesties die mensen hebben wanneer groeiende kruipende tijm is a.

Dit kan worden toegeschreven aan de timing, omdat het bloeiseizoen misschien niet is aangekomen. Het kan ook betrekking hebben op het feit dat bijna elke tijmsoort (zelfs gewone tijm) bloemen een paar jaar duren om te verschijnen.

) vallen de jonge nieuwe groei op kruipende tijm resulterend in vervormde bladeren en stengels. Ze kunnen biologisch worden behandeld door het vrijkomen van heilzame insecten die zich voeden op hen, zoals lieveheersbeestjes larven (cococinella septempunctata). Alternatief, spuiten met een goede organische insectendodende zeep of.

Het spuiten van bladluizen met vingers of een snelle ontploffing van water kan helpen verminderen aantallen.

zijn kleine roodachtige bruine arachniden die leven in grote kolonies aan de onderkant van de bladeren. Ze gedijen in warme, droge omgevingen, vergelijkbaar met de voorkeur groeiende voorwaarden van kruipende tijm. Bewijs op planten kan worden gezien als een fijne band tussen stengels en een snelle daling van de gezondheid van planten. Vermijd sprayen met pesticiden als deze mijten hebben opgebouwd een weerstand tegen vele producten op de markt. Chemicaliën kunnen ook doden natuurlijke roofdieren zoals veteranen en lieveheersbeestjes. Verwijder en vernietig de ergste aangetaste stengels en hele planten indien nodig om verdere verspreiding te voorkomen. Vergelijkbaar met bladluizen, een snelle ontploffing van water kan helpen verminderen aantal.

invloed op elk deel van de plant tijdens milde, vochtige weer. Symptomen omvatten verwelking stengels, bruine bladeren, en grijs/bruine vacht op zowel stengels en bladeren. Verwijderen en vernietigen aangetaste planten om verdere verspreiding te voorkomen. Goede plantenhouderij kan helpen bij het voorkomen van.

zoals het behandelen van planten met zorg bij het oogsten, het opruimen van bladeren of andere rottende puin rond planten, alleen besproeien wanneer nodig, en het verstrekken van voldoende afstand om goede luchtcirculatie mogelijk te maken.

is een schimmel veroorzaakt door te veel besproeiing, slechte drainage, en hoge vochtigheid. Het beïnvloedt voornamelijk planten in de koelere maanden van de lente en de winter wanneer ze kunnen zitten voor lange periodes met gewaterde wortels. Een nieuwe plant is bijzonder gevoelig. De eerste tekenen van de ziekte zijn een gebrek aan kracht, gevolgd door verwelking stengels en vergeling bladeren. Met de eerste tekenen van wortelrot, stoppen met besproeien en laat de grond volledig uitdrogen, en verwijder eventuele mulches die overtollig water uit de verdamping kunnen voorkomen. Waar een plant slecht wordt aangetast, zorgvuldig graven en inspecteren van de wortels. Snij de wortels die verschijnen in een gezond punt.

Thymus serpyllum ontwikkelt prachtige, maar kleine bloemkoppen.

Q: Hoe snel verspreidt kruipende tijm zich?.

A: Planten groeien langzaam in hun eerste jaar maar verspreiden zich snel eenmaal gevestigd en bereiken een maximale spreiding van ongeveer 18 inch binnen 3 jaar.

V: Komt kruipende tijm elk jaar terug?.

A: Kruipende tijm is een groenblijvende, kortlevende eeuwigdurende plant die ongeveer 3 tot 5 jaar duurt wanneer deze onder geschikte omstandigheden wordt geteeld.

A: Kruipende tijm is geen invasieve plant. Zelfzaaiende rassen worden gemakkelijk beheerd, en volwassen planten worden slechts verspreid tot ongeveer 18 inch over.

V: Kruipt kruipende tijm als zon of schaduw?.

A: Als een plant van Zuid-Europees/Mediterrane oorsprong, alle tijm planten de voorkeur te groeien in volle zon maar zal tolereren gedeeltelijke schaduw.

A: Kruipend tijm is perfect veilig voor alle huisdieren.

A: Hoewel het een langzaam groeiende plant is, zal kruipende tijm andere planten als gras en onkruid overtreffen.

Q: Groeit kruipende tijm in de schaduw?.

A: Planten vereisen minimaal 6 uur direct zonlicht, zodat ze gedeeltelijke schaduw zullen verdragen.

A: Alle tijmen worden verondersteld muggen af te weren, in het bijzonder.

A: Zowel de bladeren als de bloemen van kruipende tijm zijn eetbaar.

A: Alle tijmplanten zijn droogte-tolerant, maar laat ze niet uitgedroogd te lang als dit de gezondheid van de plant kan schaden.

Scindapsus Pictus: The Satin Pothos That Isnt Pothos.

Ik creëerde Epische Tuinieren om te helpen onderwijzen.

hoe om het even wat te groeien, ongeacht waar ze leven in de wereld.

Epische Tuinieren wordt door lezers ondersteund. Wanneer je koopt via links op onze site, kunnen we een affiliate commissie verdienen. Als Amazon Associate, verdienen we door kwalificerende aankopen.

) has been recorded to affect stored rhizomes.

ik heb de canna staan in mijn tuin hier in Adegem ik heb ze nu al 4jaar dit jaar zijn ze zeer.

Everyone has a good sense of humor and are helpful as possible. This is because it competes with and replaces indigenous species, often in waterways and marshy areas. The place of the first domestication may have been the northern. Deze cultivar behoort tot de zogenaamde watercanna s, die zich het best ontwikkelen langs de kant van een vijver. In het begin zijn de rhizomen gevoelig voor rotting door teveel vocht en kleine pot vermindert te kans op teveel water geven. became an important food source.

Als je je gespannen voelt of als je het gevoel hebt dat je de druk niet meer aankunt, kan gebruik van indica die spanning wegnemen en vervangen door een slaperige rust.

where although it was included in a list of 41 'problem' plants in the Serengeti-Mara ecosystem. Indicas hebben een korte, conische vorm met brede bladeren. The rhizomes should be planted at 10 cm deep, after the last frost. The pit is then filled with dirt and the achira is slowly baked underground. Wikipedia® is a registered trademark of the.

Dit is een grote soort van de Canna types, met grote op bananen lijkende groene bladeren, met een rode nerf en steel.

Observations show that the highest yield in rhizomes does not necessarily correspond to the highest yield in starch. University of Antioquia, Medellín. Ervaren cannabisgebruikers noemen het effect van indica vaak stoned zijn, en het effect van sativa high zijn, zodat een toehoorder weet in welke toestand ze zijn. Pretoriais een van de synoniemen van Straita, terwijl soms de Stuttgart ook onder deze naam te koop is. canna zaden hebben de afmeting van een kleine erwt. Oorspronkelijk uit Zuid-Amerika maar is al snel over de hele wereld verspreid. When applying fertilizer, direct contact with the base and leaves should be avoided. Sommige soorten hebben donker of gestreept loof en geven de border een tropische tintje. Op een koele, droge plek houd het zaad lang zn kiemkracht behouden.

Canna’s uitgraven en met aarde en al bewaren.

When putting the rhizomes in the ground, the sprouts should point upwards.

Heeft smal groen blad en vrij kleine irisachtige bloemen die smalle trossen vormen. Geranium- en Groenmarkt Wijk bij Duurstede : 7 mei 2022. Forse cultivar met grote groene bladeren en helderrode, gladioolachtige bloemen. Heeft u een plant niet gevonden in de plantengids?. Vergeleken met Indicas heeft een Sativa vaak meer tijd nodig om te bloeien. The last step is drying the starch by exposing it to the sun. Canna’s zijn zeer tolerant voor wat betreft de grondsoort en vochtigheid.

Snijd de rhizoom aan stukken, zorg ervoor dat elke stuk een groeipunt heeft.

Ik zet mijn gewortelde en tot planten gegroeide Cannas in het voorjaar (mei, juni) in een grote pot waarin ik eerst een plastic zak heb geplaatst. La achira: alternativa agroindustrial para áreas de economía campesina. Van deze soort is er ook een variant (rubra/rubrum) met volledig rode bladeren. 30 cm plaats kan ik er dan ongeveer 4 zetten alvast bedankt grtjs. Op een lichte plek in de kamer doet Canna het ook uitstekend als bladplant. De grootste verschillen tussen Sativa en Indica zijn te herkennen aan de plant zelf. En zorg voor compost en/of mest onder de pot. Snijd de bodem voor het grootste deel uit de pot zodat de wortels de ruimte hebben. The starch is occasionally marketed commercially as "arrowroot", a name also applied to the starch of other similar roots crops such as.

De naamgeving van Cannas is nogal verwarrend.

A biological assessment of Noel Kempff Mercado National Park, Bolivia. Als het blad zich dan ontrold krijg je dan een reeks van ontsierende gaatjes. Canna can be cultivated from sea level to 2,700 m (8,900 ft) above. Er bestaan ook variëteiten met gestreepte bladeren en gestreepte bloemen, geel met rood. commonly known as Indian shot, Tagore Park Mahe District. Some weed strains have decent prices but many are over priced. London: Tropical Products Institute.

Wordt 150cm en bloeit van juli tot de eerste vorst met gladioolachtige bloemen, de grote bladeren zijn opvallend, sommige lijken op grote bananenbladeren, kunnen donkergroen tot rood zijn.

Ik heb deze Canna in een ruime pot gezet en al die tijd genoeg water gegeven. 2002, Problem plants in Ngorongoro Conservation Area, Tanzania, Unpublished report submitted to the NCA in November 2002, 15p. The purpose of Wikipedia is to present facts, not to train. De canna moet de hele zomer flink water hebben en goed van voeding worden voorzien, vooral in de groeifase. As the Las Vegas region is arid and semiarid, achira was not likely a native plant, but imported from more humid climates. However, in the US it has no natural predator and can cause serious damages on Cannas and other plants.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost canna indica informatie

Ook als bladplant zijn cannas de moeite waard.

Voeg daarom een royale hoeveelheid organische mest(korrels) en compost toe aan het plantgat.

The surface of the rhizome is carved by transverse grooves, which mark the base of scales that cover it; from the lower part white and apex rootlets emerge, where there are numerous buds, the leaves sprout, the floral stem and the stems. In maart gezaaide planten kunnen hetzelfde jaar nog bloeien. Nee, echt, houd op met lachen, ik ben zo high. De wortels kun je gebruiken om te eten en smaken licht naar zoete patatten. Die zet ik dan ook weer in een grote pot. The leaf blade has a length of 30 to 60 cm (12 to 24 in) and a width of 10 to 20 cm (4 to 8 in). Nobuyuki Tanaka: "Taxonomic revision of the Cannaceae family in the New World and Asia". Verwijder voor het oppotten of planten oude stengels en dode wortels weg en snijd de wortelstok meteen ‘op maat, dan kun je ze gemakkelijk oppotten. De canna is een (sub)tropische plant met grote, brede bladeren en gele, oranje of rode bloemen.

The best coffee shop in The Hague Professional service and beautiful interior I felt like a kid in a candy store.

Een gedetailleerd overzicht van alle planten. can also be propagated by seeds. Im waiting for the gummies to come out soon. From the Indians, the seeds were previously used as gold weights, similar to the seeds of. Canna glauca bijvoorbeeld, groeit in Zuid-Amerika in moerassen en langs rivieren. Zou dat op dezelfde manier lukken als met de andere cannas?. Compacte plant die lijkt op Lucifer. A medium sized species; green foliage, oblong shaped, spreading habit; triangular flower stems, coloured green; spikes of flowers are erect, self-coloured red, staminodes are long and narrow, edges regular, petals red, partial self-cleaning; fertile both ways, self-pollinating and also true to type, capsules globose; rhizomes are thick, up to 3 cm in diameter, coloured purple; tillering is prolific. houden ze van relatief koele voeten, kop in de zon voet in de schaduw.

Seedlings growing early in spring are able to flower the same year they are sown.

Behalve delen kun je Cannas ook zaaien. The research in China mainly focuses on processing methods, and additionally, there are few studies on varieties and cultivation techniques. Na half mei mogen de jonge planten de tuin in. Dit jaar heb ik moeras cannas in de vijverborder geplant.

pellets giving rise to the plant's common name of Indian shot.

In addition to 24% starch, they still contain 1% protein, 0.

Tot mijn verbazing zag ik vandaag dat de knop uitgedroogd was. Je creativiteit kan op gang komen en je realiseert je plotseling dat je voor je uit zit te staren terwijl het ene idee na het andere door je hoofd schiet en concepten die eerder geen samenhang leken te hebben samen voor nieuwe inspiratie zorgen. Zittende zaden van de rode cannabis in dikke knopen aan een tak? En kan ik daar de zaden uithalen?. Kan ik een canna plant in een hele grote bak doen er kan 60 liter aarde in.

Invasive plants affecting protected areas of West Africa.

Tegenwoordig worden ze soms getroffen door het cannavirus,waar tot op heden nog niets aan te doen is. is usually propagated by putting either the rhizome tips or the whole rhizomes in the ground. Although it can tolerate dry periods, occasional irrigation will be beneficial for the yield. Many plants previously offered as. Twee weken geleden heb ik een paar zaden in de stek- en zaaigrond gestopt en in een mini kweekkas gezet, in de kamer in de zon. In some areas, the leaves are fed to. Ik heb ze gisteren dus afgeknipt en naar binnen gehaald.

Controleer desondanks tijdens het bewaren af en toe of de wortelstokken toch niet aan het uitdrogen zijn.

De grote meer als achtergrond beplanting. In: Plant Protection in Tropical Root and Tuber Crops. Bloemen worden er binnenshuis meestal niet gevormd. Er is niet veel bekend over de ziekte. To protect the eggs from predators and insecticide, caterpillars use sticky webs to keep the leaves from unfurling. Cannas suffer from relatively few diseases compared to other species. De kleinere doen het goed in potten of in de border. (2011) Performance of constructed wetland for the treatment of pulp and paper mill wastewater, Proceedings of World Environmental and Water Resources Congress 2011: Bearing Knowledge for Sustainability, Palm Springs, California, USA, p-4856-4865, 2226 May.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen