Inheemse alternatieven voor hostas (that are deer resistant)

Inheemse Alternatieven voor Hostas (That Are Deer Resistant).

Tour een Verzamelaars Tuin gevuld met Kunstige Plant Combinaties.

Gereedschappen om Garden Chores Makkelijker te maken tijdens de zomervakantie.

Vandaag waren een bezoek aan Amy Birdsongs tuin in Virginia.

Twee jaar geleden werd ik serieus over het herstellen en verbeteren van onze eigendom, die tot dan toe mijn man had dapper zorgde met weinig tot geen input of hulp van mij. Als een keuken en bad ontwerper ben ik goed bekend in de ruimtelijke planning, maar ik had geen kennis over hoe een echte tuin te creëren. Dus zoals alle goede studenten, ging ik helemaal in op onderzoek.

het kopen van een beschamende hoeveelheid tuinboeken, obsessief het internet kamde voor informatie, dook op in elke en alle crèches binnen een bereik van 50 mijl, stelde een ton van de vragen van mensen wiens tuinen ik bewonder, en raadpleegde een landschapsontwerper. Mijn quick-hits lijst van regels worden gemarkeerd door onze juli tuin, die is adembenemend nu in al zijn zomer glorie.

correct is een uitdaging, maar ze zijn hard, dus blijf gewoon proberen. Deze grens is eigenlijk vijf jaar oud met een nieuwe Keizerin van China dogwood.

Elk jaar heb ik de Little Lime hortensia's gesnoeid.

Little Lime, Zones 48), maar ze zouden eindigen warrig en floppy door midzomer.

Beweeg planten die niet gelukkig zijn, zelfs als het niet aanbevolen wordt.

Whirling Vlinders (Zones 59) was dun en bedekt.

Verschillende online bronnen zei dat je niet kon bewegen.

gemakkelijk te wijten aan hun lange wortelen, maar het was zo zielig er was niets te verliezen. Nu op de rand van de oprit waar de grond is dun, het is ontploft en is.

Een boomstronk is een kans voor een specimenplant.

hier en werden achtergelaten met een stomp op grondniveau. De plek had iets met hoogte nodig.

Spinnen Web, Zones 710) is een prachtige pop van kleur het hele jaar door.

Terwijl kruiden rommelig zijn en kunnen zijn.

en bieden veel interessante contrasten van.

Een landschapsontwerper suggereerde de.

Ive plantte een David Austin roos, die al begon te bloeien.

Dit is een plek bij onze achterdeur geplant met jasmijn.

Ik heb een van de salvia's omgehakt en liet de andere om te zien hoe ze in een paar maanden te vergelijken.

zijn alles, en je kunt ze mengen! Jarenlang heb ik een hekel aan variegated planten (die ik lees is gebruikelijk bij nieuwe tuinders). Ik wilde gewoon groen op groen op groen. Laatste herfst een vriend deelde een blog post die een bloemgrens genoemd de Zwarte en Witte tuin. In het gebruikte de eigenaar alle soorten variegatie van.

Het was magisch, dus ik omarmde het idee en ben blij met de resultaten. De sleutel lijkt genoeg diep groen te hebben om de verschillende planten te compenseren, maar ook herhaling zodat het er niet toevallig uitziet.

Ascot Rainbow (Zones 59) gloeit met de donkerdere greens eromheen.

Gebruik altijd groene planten om structuur en achtergronden te bieden voor bloeiende planten. Een rand van alle bloemen kan mooi zijn, maar het kan ook rommelig zijn en alleen volledig schijnen tijdens.

Daarnaast, zoals in interieur, heeft het oog rustplaatsen nodig, en dingen vallen op wanneer er een neutrale achtergrond is. Evergreens hoeven geen struiken te zijn.

zoals ajuga en lammeren oren, en sedums komen in een verscheidenheid van kleuren en texturen. Zoals variegated planten, ze kunnen gelukkig komen voor een.

Als je kijkt naar foto's waar alles is opgesteld als soldaten met grond covers aan de voorkant en zeer strikt worden geleidelijk groter, het ziet er onnatuurlijk. Uiteraard je dont wilt 6-voet-tal struiken of bloemen aan de voorkant, maar een tuin of grens is interessanter als het onthult verschillende standpunten als je loopt naar, naast, of zelfs binnen.

Hebben foto's te delen? We zouden graag uw tuin te zien, een bepaalde verzameling van planten waar je van houdt, of een prachtige tuin die je de kans had om te bezoeken!.

samen met wat informatie over de planten in de foto's en waar je nam de foto's. We zouden graag horen waar je bent, hoe lang je hebt tuinieren, successen waar je trots op bent, mislukkingen die je geleerd van, hoop voor de toekomst, favoriete planten, of grappige verhalen uit uw tuin.

Heb je een mobiele telefoon? Tag je foto's op.

Krijg onze laatste tips, how-to artikelen, en instructievideo's verzonden naar je inbox.

Log in of maak een account aan om een commentaar te plaatsen.

De beste Petunia's: Trial Results van Zuidoost Universiteiten.

Eriophyid Mites: What They Are and How to Control Them in the Home Garden.

Als je ooit de ziekte van de rozenroos hebt bestreden of vreemde bladvervormingen tegenkwam, moet je zorgen voor eriofyide mijten, ook wel galmijten genoemd. Ik vind de juxtapositie van hun.

Vandaag bezocht ik Amy Birdsongs tuin in Virginia. Twee jaar geleden werd ik serieus over het herstellen en verbeteren van onze eigendom, die tot dan toe mijn man dapper had genomen.

Leer 5 Manieren om te Propageren door Plantenknipsels.

Er is niets bevredigender aan een tuinier dan het kweken van meer van de planten waar je van houdt en het vanaf nul doet. Of je nu al nieuwe exemplaren van een huisplant kweekt.

Terug in mei, Fine Gardening toegewijd aan het plannen en planten van een tuin voor Karen, een eerste hulp afdeling verpleegkundige. Het was een kleine manier om je te bedanken voor de inspanningen.

2020 Best of FINE GARDENING ARCHIVE (USB).

Hoe hortensia kleur te veranderen: pH isnt the Only Factor.

To Hosta, or Not to Hosta? Dat is de vraag van de Editor.

Gokken op tulpen Letter van de Editor.

Potential Sources of Trouble for Your Japanese Maple.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google.

Dit zal de recepten en artikelen die u hebt opgeslagen niet verwijderen, alleen de lijst.

U moet een geregistreerde gebruiker zijn om toegang te krijgen tot deze functie.

Deze functie is tijdelijk uitgeschakeld tijdens de beta-site preview.

Weet u zeker dat u uw notities voor dit recept wilt verwijderen?.

en toegang wilt krijgen tot al onze regionale inhoud, plus de rest van de contentbibliotheek alleen voor leden.

We hopen dat u genoten hebt van uw gratis artikelen. Om te blijven lezen, word lid vandaag.

Krijg volledige site toegang tot deskundig advies, regionale inhoud, en meer, plus het drukblad.

Indisch bloemriet (Canna indica) - 10 zaden - Onszaden.

Sprenger maakte in 1893 de eerste hybride, de Canna Italia een kruising van Canna Madame Crozy (een Franse canna) en Canna flaccida.

Met dit in gedachten, dient men de planten gedurende de hele zomer te bevochtigen als de regenval minder is dan 2,5cm per week.  of Indisch bloemriet: wordt tot 150 cm hoog en heeft rode, oranje of gele bloemen op een dunne maar stevige steel. Meng er vervolgens 5 tot 10cm compost doorheen. Lees hier ons artikel in de Groei en Bloei. De plant is niet winterhard en de knollen moeten droog overwinteren bij 18°C. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.

Indisch bloemriet kan langs de vijver als oeverplant aangeplant worden.

De wortelstok wordt al duizenden jaren in Zuid-Amerika gegeten en wordt daarvoor gebakken. De knollen hoeven dan niet opgegraven te worden. Na het planten de potgrond goed nat maken en de pot op een warme plek zetten. Er bestaan ook variëteiten met gestreepte bladeren en gestreepte bloemen, geel met rood. Keuze uit wel / niet thuis zijn tijdens bezorging!. De Canna indica of het rode Indische bloemriet wordt bij bruiloften gebruikt en staat symbool voor vertrouwen.

Powered by CCV Shop.

Jonge zaden van de eetbare canna worden toegevoegd aan het meel voor de bereiding van tortillas. Canna en Vaste plantenkwekerij Van Haaster. Het blad zal afsterven, zodra de temperatuur onder het vriespunt komt. Na bestuiving worden vruchten gevormd met ronde, zwarte zaden. Canna glauca: leeft meestal in het water, heeft rechtopstaande gele bloemen op een dunne en stevige steel. De Fransen noemen de plant ook wel de faux sucrier, het valse suikerriet. stootje en hebben nauwelijks last van ongedierte.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost canna indica

Een groei in de volle grond is langs de kust en in steden mogelijk, maar u kunt de plant beter in een pot laten groeien of de wortelstok in de herfst uitgraven en vorstvrij overwinteren.

Kieming meestal na enkele weken, maar kan volgen zolang de zaden hard zijn.

Bij gebrek aan gewone kogel gebruikten ze de keiharde zaden. De wortels kun je gebruiken om te eten en smaken licht naar zoete patatten. Verwijder zorgvuldig elke klomp Canna wortelstokken en leg ze in een plastic doos gevuld met perliet of veenmos. Canna wortelstokken prefereren een constante, vochtige grond. De Canna is erg sterk, kan tegen een.

Voor 22u besteld, volgende werkdag in huis.

In Vietnam en Zuid-China worden ze aangeplant voor consumptie. tropische plant met grote, brede bladeren en gele, oranje of rode bloemen. Product toegevoegd aan jouw offerte. Breng een laag mulch van 5 tot 10cm aan rondom de Canna, om vocht vast te houden en onkruid te bestrijden. De naamgeving van Cannas is nogal verwarrend.

Italia wordt gekenmerkt door bijna geheel grote rode bloemen, ongeveer 20 cm.

Voeg veel compost toe aan de grond, beendermeel en een slow-release meststof en herplant niet te diep. Soorten met een * zijn te koop in Nederland. ReviewRow-Hidden'); // Alles even tonen. Toepassingen: borders, rand vijver, potterie   . Na uitgebreid taxonomisch onderzoek zijn er 26 soorten en ondersoorten te onderscheiden. Klik hier en schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief. In februari-maart kan ze gezaaid worden.

Onze Chinese roos krijgt wel knoppen maar als ze bijna uitkomen breken ze spontaan af.

Ze is niet winterhard, maar op droge plaatsen in de tuin kunnen de planten overwinteren, met goede bescherming tegen vorst. Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren. 000 planten bestellen maar ook dat we mensen op de kwekerij krijgen die één plantje kopen. De plant is net niet helemaal winterhard.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen